Sudėtis ir Analizė

logo - Farm-Food-Fresh-Menu

Sudėtis ir Analizė

LTU - Farm-Food-Fresh-Menu-LTU.jpg

Maistiniai priedai, kg:

  • E671 vitaminas D3 (25-hidroksicholekalciferolis): 392 IE,
  • Vitaminas E: 29,4 mg,
  • Vitaminas K: 1,6 mg,
  • Vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas): 5,5 mg,
  • E101 Vitaminas B2 (riboflavinas): 5,5 mg,
  • Niacinas: 21,5 mg,
  • Vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas): 3,5 mg,
  • Vitaminas B12 (cianokobalaminas): 50 mcg,
  • Vitaminas C (askorbo rūgštis): 39,2 mg,
  • Pantoteno rūgštis (vit. B5): 23,5 mg,
  • Biotinas (vit. H): 157 mcg,
  • Folio rūgštis (vit. B-9): 3,9 mg,
  • Cholino chloridas: 765 mg,
  • E5 manganas (manganeo chelatas): 2,1 mg,
  • E4 varis (vario chelatas): 3,0 mg,
  • E6 cinkas (cinko chelatas): 23,5 mg,
  • 3b8.10 selenas (organinė forma CNCM 1-3060): 0,06 mg,
  • jodinas (kalio jodidas): 0.34 mg
Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email